Dit zijn wij

Wij zijn denkers die doen wat ze bedenken. Vanuit onze persoonlijke ambitie en bedrijfskundige visie helpen wij ondernemers verder. Betrokken, proactief, ‘Achterhoeks’ nuchter en altijd in nauwe samenwerking met onze klanten.

Door continu vragen te stellen, blijven we alert op verbeterkansen. Daardoor profiteren klanten van onze kennis, expertise en inzet binnen hun bedrijf. Maar misschien het meeste profiteren ze wel van onze onafhankelijke rol. Wij maken geen onderdeel uit van bestaande structuren en kunnen daardoor makkelijker verandering en verbetering tot stand brengen.

Onze ambitie

Wij willen hét bedrijfskundige bureau in de Achterhoek zijn voor bedrijven die willen groeien naar een gezonde en fitte toekomst. Met efficiënte productie- en bedrijfsprocessen, slimme logistiek en medewerkers die uitblinken op hun plek in de organisatie. Samen met onze klanten werken wij graag aan die toekomst.

Dat doen we met ons groeiende team medewerkers en de experts waarmee we nauw samenwerken.

Roy Verlaak

Roy Verlaak

Nieuwsgierig naar ieder detail, maar wel altijd vanuit een helicopterview. Dat typeert de werkwijze van Roy, die iedere vraag of uitdaging analytisch bekijkt. Kan het sneller, beter of efficiënter? Door steeds drie stappen vooruit te denken, voorziet hij mogelijke obstakels voor ze zich openbaren en stuurt dan bij.

Met zijn werktuigbouwkundige achtergrond en jarenlange werkervaring als manager, kent Roy de uitdagingen en vragen van ondernemers. Die kennis vertaalt hij in oplossingsgerichte adviezen en plannen. Bij de verdere uitwerking van die plannen blijft Roy nauw betrokken en steeds op zoek naar nog beter en efficiënter.

Anne Marie Willemsen

Anne Marie Willemsen

Vanuit de drive om organisaties en medewerkers te willen helpen, houdt Anne Marie zich bezig met certificerings- en verbetertrajecten binnen technische bedrijven. Haar uitdaging? Een systeem neerzetten dat past bij de organisatie. Maar dat ook bijdraagt aan de missie en doelen van het bedrijf en de administratieve belasting tot een minimum beperkt.

Door de jarenlange ervaring en haar specifieke normkennis kan Anne Marie bedrijven ondersteunen bij de voorbereiding, uitwerking en implementatie van systemen en ontzorging tijdens externe audits. Ook bij de hieruit voortvloeiende verbetertrajecten is Anne Marie vaak als kartrekker en katalysator betrokken.

Jorick Kok

Jorick Kok

Goede en open communicatie als basis voor optimaal functionerende afdelingen en teams. Jorick ziet het als absolute voorwaarde in zijn werk. Zorgen dat iedereen gehoord wordt en zo medewerkers enthousiast maken om samen resultaten te boeken. Hij krijgt energie van behaalde resultaten, maar vooral van de vreugde die het de medewerkers brengt. Verbeteren doe je immers samen.

Met zijn analytische blik en technisch bedrijfskundige achtergrond kan hij eerst een stapje terug doen om zo het benodigde overzicht te krijgen. De duidelijkheid die Jorick vervolgens schept in zijn projecten, zorgt ervoor dat het hele team optimaal kan samenwerken en zo tot nieuwe inzichten en verbeteringen kan komen.

Samen Sterker

TeamDoet is op 1 mei 2020 ontstaan na het samengaan van ROI Management en AMS Advies. Twee Achterhoekse bedrijven, die al jaren nauw samenwerken en elkaar aanvullen en versterken. Door nu samen te gaan als één sterk TeamDoet, kunnen zij nog meer waarde toevoegen voor hun klanten. Ondernemers nog beter adviseren en ondersteunen in verbeter-, certificerings- of groeitrajecten. Maar vooral door dit proces ook samen met de klant uit te voeren. Want dat maakt TeamDoet echt uniek en denkers die ook doen!