Management Development in de Achterhoek

Met ons Management Development programma willen we jong managementtalent de kans bieden om op verschillende plekken en bij verschillende bedrijven met projecten aan de slag te gaan. Voor ons team zoeken we managementtrainees die zelfstandig werken en proactief willen bijdragen aan de ontwikkeling en groei van onze klanten en zichzelf. Trainees die willen leren over en investeren in het management van organisaties. Onze klanten zijn vooral actief zijn in de maakindustrie en logistieke sector en zitten voornamelijk in de Achterhoek en andere delen van Oost-Nederland.

Ontwikkelen binnen een open-minded team

Binnen TeamDoet is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je hebt een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid, maar wel met begeleiding en hulp dichtbij als dit nodig is. Die combinatie stimuleert persoonlijke ontwikkeling en snelle groei als professional. Samen met collega’s deel je iedere vrijdagmiddag kennis en ervaring.

 • Je leert wie je bent en waar je sterke kanten liggen. Hoe pak je de juiste rol als manager en welke stijl past bij jou?

 • Je leert omgaan met mensen uit verschillende vakgebieden met diverse achtergronden.

 • Je leert jezelf staande te houden in complexe situaties vanuit je eigen persoonlijke kracht.

 • Je hebt binnen de organisaties waarin je werkt verschillende rollen zoals aansturen, ondersteunen en faciliteren, analyseren, uitvoeren en implementeren.

 • Je zet je eigen stip aan de horizon en bepaalt na drie tot vier jaar zelf de vervolgstap richting een managementfunctie.

Wat zoeken we in onze teamgenoten?

 • Je bent ondernemend, nieuwsgierig en je wilt een goed bedrijfskundig inzicht ontwikkelen. Bovendien steek je graag je handen uit de mouwen.
 • Je draagt actief bij aan de ontwikkeling en verbetering van bedrijfsprocessen en je stelt je lerend op.
 • Daarbij beweeg je soepel door alle lagen van een organisatie en zit je met medewerkers van verschillende afdelingen aan tafel. Van de productiemedewerkers tot leden van het management en de directie. Ook voor de medewerkers van bijvoorbeeld R&D en de serviceafdeling ben je een initiatiefrijke en waardevolle sparringpartner.

Wat is onze teambijdrage?

 • Je krijgt coaching on the job en leert hoe het management binnen verschillende organisaties werkt. Daarbij komen alle aspecten van het management aan bod. Van procesinrichting tot de cultuur van de organisatie en van leidinggeven tot ondernemerschap.
 • Je doet ervaring op bij verschillende bedrijven en maakt zo kennis met meerdere managementstijlen en bedrijfsculturen.
 • Er is volop ruimte voor eigen inbreng. Wij waarderen jouw initiatief en je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid. Begeleiding en hulp zijn altijd dichtbij als je daar behoefte aan hebt.
 • Je werkt in een dynamische omgeving waarin verbeterprocessen altijd centraal staan.

Kortom, wil je jezelf ontwikkelen en zoek je afwisseling, uitdaging en plezier in je werk? Laat het ons weten!

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je ondernemend, nieuwsgierig en heb je bedrijfskundig inzicht? We maken graag kennis met jou, de koffie staat voor je klaar. Vul onderstaand contactformulier in en Achterhoek Werkt neemt contact met je op. Via 06 4676 7391 is Tom Salemink bereikbaar om het traject verder toe te lichten.