Toekomstbestendig magazijn voor Royal Kaak

Royal Kaak, de leverancier van bakkerij oplossingen en producten, heeft TeamDoet gevraagd om de logistiek (magazijn en expeditie) door te lichten en in kaart te brengen welk verbeterpotentieel aanwezig is, welke toekomstige markteisen van belang zijn en wat deze betekenen voor de toekomstige inrichting en werkwijzen van het warehouse. 

 

Optimale werkprocessen en samenwerking

Uit de scan is een concreet stappenplan voortgekomen, waarbij de consultants van TeamDoet samen met de medewerkers van Kaak bezig zijn om de werkprocessen te verbeteren. Gericht op in één keer goed en maximaal gebruik maken van de mogelijkheden van het huidige en toekomstige ERP-systeem. Vanuit de processen worden de verbeteringen geanalyseerd. Dit betekent dat er samen met medewerkers van andere afdelingen de optimale werkprocessen worden bepaald en geïmplementeerd. Door de verbeteringen op te delen in kleine stapjes maakt de organisatie een grote stap en is zij voorbereid op de toekomstige eisen van de markt. 

Effectievere ondersteuning door ERP

Tevens is TeamDoet betrokken bij de inrichting van het warehouse in het nieuwe ERP-pakket. Hierbij wordt de rol van business consultant ingevuld. Hoe kunnen de huidige processen in het nieuwe ERP-pakket terugkomen. Maar ook: hoe kunnen de huidige processen worden verbeterd, zodat het ERP pakket de gebruiker effectiever kan ondersteunen. 

ROYAL KAAK

Royal Kaak is producent van stand-alone machines en complete bakkerijlijnen.

Benieuwd waar Royal Kaak sterk in is?
Kijk op kaak.com